ΕΤΑΙΡΙΑ

Η MEGAMAN ιδρύθηκε το 1994 και σήμερα είναι μεγαλύτερος στον κόσμο κατασκευής λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας. Είμαστε μια επιτυχής παγκόσμια μάρκα - γνωστή διεθνώς για τα καινοτόμα, οικολογικα μας - φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα φωτισμού χρησιμοποιώντας λαμπτήρες φθορισμού μικρού μεγέθους (CFL) και Δυαδικές λυχνίες εκπομπής φωτός (LED) Τεχνολογίες etairia pic1

Η MEGAMAN παράγει πάνω απο 400 προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία είναι τέλειοι οικολογικοί αντικαταστάτες των παραδοσιακών λαμπτήρων, αλογόνου και λαμπτήρων πυρακτώσεως. Η κατασκευή των λαμπτήρων μας χαρακτηρίζεται απο χαμηλά ενεργειακά κόστη, σε όλο το κόσμο και μέσω των δραστηριοτήτων της έρευνας και της ανάπτυξης εξασφαλίζουμε την συνεχή τροφοδότηση της αγοράς με νέα, συναρπαστικά, χαμαλής κατανάλωσης προϊοντα κάθε χρόνο.

Δεσμευμένοι στη βίωσιμη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική διαχείριση, ενσωματώνουμε το οικολογικό στοιχείο σε κάθε στάδιο του κύκλου των προϊόντω μας, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και της ανάπτυξης, του σχεδιασμού, της κατασκευής, των συστημάτων γραφείου, της συσκευασίας, της απόρριψης αποβλητων και της ανακύκλωσης μέσω ενός προγράμματος το οποίο ονομάζεται "Σχέδιο για το Περιβάλλον".

Η χρήση του αμαλγάματος σε όλα τα προϊόντα της MEGAMAN CFL από τον Ιανουάριο του 2008 έχει μειώσει την περιβαλλοντική επίδραση όλων των διαδικασιών μας, απο το στάδιο της παραγωγής των λαμπτήρων έως το στάδιο της απόρριψης αποβλήτων.

Η ξεχωριστή σειρά λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας της MEGAMAN επιτυγχάνει εντυπωσιακή και ραγδαία αύξηση των πωλήσεων της σε πάνω απο 90 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την περιοχή της Ασίας - Ειρηνικού, στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αμερική.


Η εξέλιξη της MEGAMAN

istoria