ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LED

Η φιλοσοφία της MEGAMΑΝ για τον σχεδιασμό των Relfector και την τεχνολογία Thermal Conductive Highway

Σε σύγκριση με τους κοινούς τύπους φακών των LED λαμπτήρων που κυκλοφορούν στην αγορά, η MEGAMAN έχει υιοθετήσει ένα σχέδιο ανακλαστήρων και τη Τεχνολογία Απαγωγής της Θερμότητας (TCH) η οποία προσφέρει την πιο αποδοτική λύση LED φωτισμού και συνδυάζει τα οφέλη της αποτελεσματικής απαγωγής της θερμότητας, το καλύτερο έλεγχο των δέσμεων φωτός και την άριστη οπτική απόδοση, καθώς και το χαμηλό επίπεδο αντανάκλασης.

texnologia led

Βέλτιστος Θερμικός Έλεγχος
Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίς τεχνολογία απαγωγής της θερμότητας (TCH) χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σχέδιο θερμικού αγωγού σε όλο το μήκος του ανακλαστήρα με στόχο να απομακρύνει τη θερμότητα αποτελεσματικά και να αποτρέπει την καταπόνεση των τσιπ των LED και των άλλων εξαρτημάτων. Η τεχνολογία αυτή δίνει επίσης στους λαμπτήρες μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με υψηλή απόδοση μονάδων lumen, διατηρώντας το 90% της αρχικής φωτεινότητας τους ακόμη και στο τέλος της ζωής των λαμπτήρων.

Παροχή Άνετου Φωτισμού
Η μοναδική μέθοδος που υιοθετεί η MEGAMAN με τη γεωμτερική κατασκευή των αξόνων των LED διευκολύνει τη χρήση των ανακλαστήρων με όλα τα σχετικά πλεονεκτήματα που συνδέονται με τον ακριβή έλεγχο των ακτίνων και επιτρέπει στις μονάδες lumen να διατηρούν τα επιθυμητά επίπεδα φωτισμού αποφεύγοντας τη δημιουργία αντανάκλασης.

Άριστη Οπτική Απόδοση
Η χρήση της τεχνολογίας των ανακλαστήρων ως πηγή φωτός είναι εφαρμόσιμη και ευρέως διαδεδομένη λόγω του ποσοστού της υψηλής οπτικής αποδοτικότητας το οποίο φτάνει έως και 98%. Λόγω αυτής της υψηλής οπτικής αποδοτικότητας, η ενεργειακή απώλεια ελαχιστοποιείται δημιουργώντας μια πολύ αποτελεσματική λύση εξοικονόμησης ενέργειας.

Πραγματικοί Αντικαταστάτες των Παραδοσιακών Λαμπτήρων
Ένας ανακλαστήρας είναι σχεδιασμένςο να αποδίδει μία συγκεκριμένη ποσότητα φωτισμού μιας πηγής φωτός ώστε να προσφέρει την ποσότητ φωτός για την οποία σχεδιάστηκε. Επιπλέον η χρήση των ανακλαστήρων μειώνει εντυπωσιακά την εκροή φωτός από την οριζόμενη γωνία ακτίνων. Οι λαμπτήρες LED με ανακλαστήρες είναι πιο ευχάριστοι απο αισθητικής απόψεως και προσαρμόζονται εύκολα σε ένα συνηθή spot.


Τεχνολογία R9

 ledr9

texnologia r9 colorsΗ σειρά της MEGAMAN R9, μεγιστοποιεί το οπτικό αντίκτυπο του κρέατος, των φρέσκων φρούτων και λαχανικών με την αύξηση της απόδοσης του κόκκινου χρώματος του προϊόντος. χάρη στο καινοτόμο σχέδιο της MEGAMAN και την κατωχυρωμένη με δίπλωμ ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, αυτοί οι λαμπτήρες προσφέρουν στους λιανοπωλητές, ένταση φωτισμού υψηλής ποιότητας και θαυμάσια απόδοση χρωμάτων, και είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου και τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Όταν καθαρίζουμε το γενικό χρώμα που δίνει ο δείκτης (RA), τα πρώτα οκτώ χρώματα στο Δοκιμαστικό Δείγμα Χρώματος (TCS στο σχήμα αριστερά) καθορίζονται σύμφωνα με το DIN 6169 τα οποία υιοθετούνται για τον υπολογισμό. Εκτός απο αυτά τα οκτώ χρώματα (R1 R8), υπάρχουν και άλλα έξι χρώματα (R9 R14) τα οποία είναι πιο ζωηρά και γνωστά ως "κορεσμένα" χρώματα.

Ο λαμπτήρας της MEGAMAN R9 δεν έχει μόνο υψηλή απόδοση του κόκκινου χρώματος (R9) αξιας >=75 αλλά δίνει επιπλέον υψηλή απόδοση και στα άλλα "κορεσμένα" χρώματα (R10 έως R14) η οποία επιτρέπει στο όμορφο κόκκινο ένος αντικειμένου να αναδειχθεί και να δημιουργήσει ισορροπημένο και υψηλής ποιότητας φωτισμό. Η σειρά LED R9 της MEGAMAN είναι κατάλληλη για τρόφιμα και άλλες εφαρμογές επίδειξης με φωτισμό όπου η αίσθηση της φρεσκάδας και η αφθονία του κόκκινου είναι απαραίτητα.