ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CFL

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

powerlensΗ τεχνολογία ενισχύει τη φωτεινή ένταση και δημιουργεί ένα πιο συγκεντρωμένο κώνο φωτός των λαμπτήρων ανακλαστήρα. Αυτό τους επιτρέπει να έχουν 80% ή περισσότερο φώς εξόδου μέσα σε μία γωνία 120 μοιρών. Εναρμονίζονται πλήρως με τους κανονισμούς της Ε.Ε. (EC 244/2009)

 

fastwarmupΧάρη στην τεχνολογία Fast Warm Up, η οποία ανατπύχθηκε με την εμπειρία μας στο αμάλγαμα, οι λάμπες μας μπορούν να φτάσουν σε 60% φωτεινότητας μέσα σε 30'' δηλαδλή 75% γρηγορότερα απο τις προηγούμενες εκδόσεις.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

iso 9001ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Έχουμε ISO 9001:2002 και ISO 14001:2004 που πιστοποιεί ότι η MEGAMAN είναι μια επιχείρηση με τις πιο αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές λαμβάνοντας υπόψη τις οικολογικές διαδικασίες στην παραγωγή

iso ohsas180001ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Έχουμε λάβει OHSAS 18001:1999 και SA 8000:2001 για να καταδείξουμε την προσοχή μας για την ευημερία των ανθρώπων μας και την υποχρέωση μας να είμαστε κοινωνικά υπεύθυνοι.

iso qc080000ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Οι εγκαταστάσεις μας είναι πιστοποιημένες με QC 080000, το οποίο σημαίνει ότι οι διαδικασίες παραγωγής μας ελέγχονται με προσοχή για να διασφαλιστεί ο ολικός έλεγχος των επικίνδυνων ουσιών (HS).


ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

texnologia ingeniumΤεχνολογία INGENIUEM
Επεκτείνει την διάρκεια ζωής των λαμπτήρων έως και 15.000 ώρες, με κύκλο αναβοσβησίματος έως και 600.000 φορές, προσφέροντας γρήγορη προθέρμανση του λαμπτήρα εντός ενός δευτερολέπτου.

texnologia dimmerableΤεχνολογία DIMMERABLE
Τώρα έχετε την δυνατότητα επιλογής μεταξύ ολόκληρου ή ντιμαριστού φωτισμού χάρη στη νέα σειρά λαμπτήρων DIMMERABLE CFLs της MEGAMAN. Η σειρά λειτουργεί τέλεια με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό και ψηφιακό ντιμαριστό σύστημα.

texnologia dts dimming Τεχνολογία DorS DIMMING
Τώρα οι λαμπτήρες και τα ηλεκτρονικά ballast MEGAMAN ντιμάρονται με απλούς διακόπτες. Δημιουργώντας έτσι την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε.

 

prostasia siliconisΠροστασία Σιλικόνης
Οι περισσότεροι λαμπτήρες MEGAMAN είναι εξοπλισμένοι με προστατευτικό κάλλυμα σιλικόνης προστατεύονας σας απο θρυμματισμένο γυαλί και άλλα συστατικά όταν συνθλιβεί ο βολβός.

texnologia sensorlightSENSOR LIGHT
Εξοπλισμένες με ένα έξυπνο φωτοκύτταρο οι λαμπτήρες MEGAMAN SENSOR LIGHT ανάβουν αυτόματα την νύχτα και σβήνουν αυτόματα την ημέρα.

 

texnologia boosterΤεχνολογία BOOSTER
Χάρη στην ενισχυμένη τους κατασκευή, οι λαμπτήρες MEGAMAN είναι σε θέση να ανάψουν και να αποδώσουν ιδιαίτερα σταθερή απόδοση φωτισμού σε εξαιρετικά κρύες συνθήκες.

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σύμφωνα με το πλαίσιο κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ε.Ε.) Νο. 244/2009

programma katargisis